Lansering av Copilot - den digitala medarbetaren

Vi lanserar PRO(a)ACT’s egna Copilot – den digitala medarbetaren som stöttar dig i ditt inköpsarbete.

Vi lever i en tid där teknologin omdefinierar hur vi kommunicerar, skapar och arbetar. Ett av de mest lysande exemplen på denna teknologiska revolution är GPT (Generative Pre-trained Transformer) och Copilot – den digitala medarbetaren som är här för att öka effektiviteten, minska arbetsbelastningen och frigöra tid för mer strategiska och kreativa arbetsuppgifter.

Vi på PRO(a)ACT strävar alltid efter att förbättra användarupplevelsen för att göra inköpsanalysen så smidig och enkel som möjligt för våra kunder. Vi är därför extra glada över att presentera PRO(a)ACT alldeles egna Copilot. Tekniken bakom chattfunktionen i PRO(a)ACTs Copilot är GPT, en form av avancerad artificiell intelligens utvecklat av OpenAI, som utnyttjar en neural nätverksmodell. Detta gör det möjligt för den att förstå naturligt språk och generera svar på frågor och följa samtal på ett naturligt sätt. Vad som gör GPT så imponerande är dess förmåga att generera texter baserat på det den lärt sig från en enorm mängd data.

Lanseringen av PRO(a)ACTs Copilot innebär ett stort steg framåt för att integrera artificiell intelligens (AI) i tjänsten. Copiloten ger en riktig AI-injektion och något som kommer hjälpa er att bli mer produktiva.

Med hjälp av en avancerad AI-modell som kan lära sig och bearbeta stora mängder data och förstå kontext tror vi kommer att förändra vårt sätt att arbeta. Denna Copilot blir en värdefull medhjälpare som är designad för att hjälpa PRO(a)ACTs användare att bli mer produktiva.

 Exempel på användningsområden:

  • Be dig generera texter till upphandlingsunderlag
  • Sammanfatta texter, t.ex. olika anbud och material
  • Fråga om olika UNSPSC koder
  • ...mycket mer

Copiloten ger en riktig AI-injektion och något vi successivt kommer lägga till än mer kapabiliteter.

Utvalda inlägg: